Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:24 am

Kosovara koji je blizu Hajduka prije dvije i pol godine službena stranica Bundeslige usporedila je sa zvijezdom Borussije Dortmund

Piše D. F.

Leon Dajaku blizu je Hajduka. Mladi, 22-godišnji ofenzivac s Kosova trebao bi vrlo brzo postati novi igrač ‘bijelih’. Prije dvije i pol godine Dajaku je iz druge momčadi Bayerna stigao na posudbu u Union Berlin. Tada ga je široj javnosti predstavila i službena stranica Bundeslige.

– Kao i Marco Reus, kapetan Borussije Dortmund, Dajaku je sposoban igrati između napadačkih linija, a on sam rekao je kako se najbolje snalazi na poziciji iza centralnog napadača. Brz, spretan, ima ‘oko’ za gol i smisao za proigravanja svojih suigrača. Ovaj 19-godišnjak sposoban je ugroziti protivnička vrata iz svih pozicija. Ima odličnu prisebnost ispred vrata, odlično izvodi prekide. Odličan je u igri s obje noge – stajalo je u opisu na službenim stranicama lige početkom 2021. godine. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)