Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
1:04 pm

Šestanovačko lito počinje u petak, doznajte što su sve pripremili

Piše P. I.

Pred nama je 8. po redu ‘Šestanovačko lito’ u kojem nas očekuju uzbudljiva, zanimljiva i čarobna događanja pod zvjezdanim nebom školskog dvorišta OŠ fra Karlo Balić u Šestanovcu, najavljuju iz Turističke zajednice. 

Lito počinje ovoga petka predstavom ‘Roko i Cicibela’ u izvođenju kazališne družine ‘Ritam igre’ iz Splita s početkom u 21.00 sat. 

‘Kako bi iluziju učinili zbiljom 7. srpnja dovodimo ‘Casper magic show’, a 21. srpnja ćemo svima dokazati da je ljubav itekako na selu predstavom ‘Kronike seoske ljubavi’ koje izvode kazališni glumci Sreten Mokrović i Gordana Gadžić iz Teatra Rugantino. Kako bi lito učinili što uzbudljivim 21. srpnja u organizaciji si s udrugom Dišpet otvaramo 10. Malonogometni turnir Šestanovac čiji nagradni fond iznosi preko 4500 eura’, najavljuju iz TZ-a. 

Prijave na turnir su u tijeku i traju do 18. srpnja. Najmlađi će 4. kolovoza ući u Svijet Čarolije, a 5. kolovoza, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, nastupit će Mušac Band.

‘Šlag na kraju ovogodišnjeg lita je svakako finale malonogometnog turnira i koncert Siniše Vuce koji će se održati 13. kolovoza na školskom igralištu. Tko kaže da lito u Dalmatinskoj zagori nije vruće i uzbudljivo, vidimo se u Šestanovcu’, pozivaju iz Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)