Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
1:48 pm

Drama u ljetovalištu: Dječaka iz Srbije na gumenom čamcu otpuhao vjetar dva kilometra od obale

Piše P. I.

Prava drama odvijala se jučer u poznatom grčkom ljetovalištu Hanioti gdje je vjetar odnio više od dva kilometra dvogodišnjeg dječaka koji je bio u gumenom čamcu na moru. 

Naime, prije dvije godine u istom ljetovalištu morske struje od obale su odnijele trogodišnju djevojčicu koja je bila na gumenom jednorogu, a tada ju je spasila posada s trajekta, javlja Večernji list

Jučer je prema dječaku plivalo nekoliko osoba, uključujući i oca dječaka, no vjetar ga je prebrzo nosio. 

– Odvijala se prava drama jedno 20-30 minuta – ispričali su svjedoci događaja, objavljeno je na Facebook stranci Nikana.gr

Dječaka je nakon 30 minuta agonije spasio muškarac na Jet Skiju koji ga je dovukao do obale. Dvogodišnjak je na kraju živ i zdrav vraćen roditeljima, a policija je apelirala na roditelje da pripaze na djecu i da ih nikako ne ostavljaju same i bez nadzora na plažama i u moru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)