Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:54 pm

LEON DAJAKU: U meni ima mnogo vatre, od prije znam za Sahitija i Livaju!

Piše H. S.

Leon Dajaku novi je igrač Hajduka, 22-godišnji krilni napadač potpisao je s ‘bijelima’ ugovor do ljeta 2027. godine, a nosit će dres s brojem 22. 

– Sjajno je biti ovdje, odličan prvi dojam o klubu i gradu. Ja sam mladi igrač s mnogo vatre u sebi, koji voli nogomet i igranje za velike klubove. Počeo sam igrati u Njemačkoj, prvi veliki koraci su bili u Stuttgartu i Bayernu, zatim sam otišao u Englesku gdje sam igrao za Sunderland. Sve to mi je pomoglo da steknem iskustvo, nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali sad sam mnogo zreliji nakon što sam prošao spomenute klubove. Imam puno prijatelja u Hrvatskoj, znam puno o Hajduku, njegovim navijačima i zaista sam sretan što sam ovdje. Već od prije znam Sahitija koji je iz moje zemlje, znam za Livaju koji je igrao za Hrvatsku reprezentaciju. Sretan sam zbog dolaska u Hajduk, dat ću sve od sebe na terenu i nadam se da ćemo svi zajedno imati odličnu sezonu – rekao je Dajaku nakon potpisa.

Prošlu sezonu igrao je u redovima Sunderlanda u Championshipu, a drugu polovicu sezone proveo je na posudbi u švicarskom prvoligašu St. Gallenu za koji je upisao 13 nastupa. Leon je rođen 12. travnja 2001. godine Waiblingenu u Njemačkoj, a produkt je Stuttgartove akademije nogometa u kojoj se zadržao sve do 2019. godine kada ga je ostvario transfer u Bayern.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)