Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

Zeleni Dalmacije oduševljeni radom Parkova i nasada: Želimo stabla i na Prokurativama!

Piše P. I.

Zeleni Dalmacije zadovoljni su radom Parkova i nasada. Osim postavljanja špina na brojnim mjestima, posebno su zadovoljni i sadnjom na trgu kod bivše Dalme.

‘Voditelj Parkova i nasada Siniša Gašparević pokazao je izuzetnu radišnost i talent sa svojim timovima i već sada sa zadovoljstvom možemo reći da je ovo dosad najbolja postava komunalne tvrtke koja je iznad očekivanja unaprijedila stanje zelenog okoliša u Splitu kao ni jedna do sada. Pred njima je kažu još sadnja 700 stabala. Bravo svi! Od projektantske grupe, voditelja i voditeljica kotara, održavanja  Tahirbegovića do naših radnika na terenu, Svaka čast’, hvale ih Zeleni.

Dodaju i kako su slične intervencije predlagali i kod nove zgrade suda preko puta.

‘To nam je falilo. Nekoliko platana za desetak godina davat će bajkovitu sjenu našem užarenom gradu. Zeleni žele stabla i raslinje na Prokurativama! To smo planirali s nekadašnjim voditeljem povijesne jezgre Nikšićem. Financije komunalnih tvrtki uvijek su na nesreću ograničene. Pozivamo voditelja komunalne strukture dogradonačelnika Ivoševića za još snažnije ulaganje sredstava za zelene projekte Parkova i nasada. Pravi je trenutak da se snažno pokrene ovaj kotač koji je dugo nedostajao’, zaključuju Zeleni. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)