Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:30 pm

NI VIROZA GA NIJE ZAUSTAVILA David Dragaš osvojio dvije državne bronce

Piše M.K.

Na atletskom Prvenstvu Hrvatske za juniorke i juniore održanom u Čakovcu dva brončana odličja osvojio je vrsni zadarski skakač David Dragaš.

Unatoč virozi, pojavio se na zaletištu oba dana natjecanja. U subotu je sa skokom 5,95 m osvojio treće mjesto u skoku u dalj, a u nedjelju je isti uspjeh ponovio i u troskoku s rezultatom 12,75 m.

Trener Mate Bulić je nakon natjecanja istaknuo kako je Davidova predanost sportu jamstvo uspjeha.

‘Teško je govoriti što bi bilo da je bilo, ali rezultati koje je ostvarivao na treninzima ukazuju da ga je viroza značajno omela u sportskoj izvedbi. Ponosan sam na njegovo htijenje i hrabrost da se shrvan virozom pojavi na zaletištu i povrh svega se dva puta popne na postolje’, rekao je Bulić.

Zadovoljan je i prvi čovjek kluba Slobodan Miolović.

‘Dragaš je pod vodstvom trenera Bulića već ostvario cijelu nisku vrhunskih rezultata. Siguran sam da ćemo i u budućnosti svjedočiti novim uspjesima ovog dvojca’, rekao je.

Dodajmo kako je Lukrecija Krstičević u utrci na 3000 m zapreke s osobnim rekordom zauzela drugo mjesto, pa iako je bila jedna od dvije djevojke koje su imale hrabrosti upustiti se u avanturu ovako izazovne discipline po velikoj sparini, zbog nedovoljnog broja natjecateljica ostala je bez zasluženog odličja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)