Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:50 pm

KK Split potpisao novi sponzorski ugovor

Piše D. F.

KK Split produžio je sponzorski ugovor s Groupama osiguranjem. Suradnja koja traje već godinu dana produžena na još jednu godinu. 

– Protekla je prva godina koja je bila jako uspješna. Pripremili smo jako dobar program i pripremili suradnju na još jednu godinu. Drago mi je da klub ima 400-500 mladih, ima ‘Žutu ligu’, nadam se da će se klub vratiti tamo gdje mu je mjesto – rekao je predsjednik Uprave Groupama osiguranja Sanel Volarić.

Zadovoljstvo ovom suradnjom izrazio je i direktor KK Splita Dejan Žaja

– Proširili smo odnos s Groupama osiguranjem. Pripremili smo niz projekata kako bi približili košarku našoj djeci. Izuzetno nam je bitno da će Groupama biti sponzor ‘Žute lige’. Ovo je potvrda našeg rada. Naši partneri prepoznaju naš trud da bi podigli klub na veću razinu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)