Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:00 pm

FOTO Izletište na obali rijeke Like

Piše N.M.

U sklopu Pećinskog parka Grabovača uređeno je izletište uz obalu rijeke Like (Ćojluk) koje vas i ove godine, točnije od 1. srpnja (subota) poziva na aktivan odmor u prirodi.  

Ponudu izletišta čine paintball, streličarstvo i uređena mjesta za roštilj. U info kućici možete dobiti sve informacije o području Pećinskog parka, turističkoj ponudi Općine Perušić i Lika destinacije, kupiti ulaznice za špilju Samograd i osvježit se hladnim napitcima, svaki dan od 10 do 18 sati.  

Izletište je također opremljeno novim klupama i stolovima, panoima, dodatnim ležaljkama i velikom ljuljačkom za fotografiranje savršenih uspomena iz Like.  

Za sve one željne avanture na vodi moguće je iznajmiti i kanue ili jednostavno ponesite dobru volju, dekice i uživajte u predivnom ambijentu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)