Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:26 pm

IVAN LEKO: Želimo dati priliku svima, a Mlakaru treba psihološki odmor!

Piše D. F.

Trener Hajduka Ivan Leko iznio je svoje dojmove nakon remija (1:1) u prijateljskom susretu protiv Spartaka iz Trnave.

– Mislim da smo mogli vidjeti dosta dobrih stvari. Neke stvari moraju biti bolje. Drugo poluvrijeme je bilo bolje nego prvo. U prvom smo bili mekani, lagano su nas prolazili. Želimo dati priliku sa svima, momcima koji su došli s posudbe da vidimo što nam mogu dati. Svjesno smo izveli šarolike postave kako bi znali na koga možemo računati – rekao je Leko, a zatim dodao:

– Trnava je dobar protivnik. Imaju kvalitetu. Imamo dosta mladih, bitno je da vide kakav je prelazak u seniorski nogomet. Nama je svaki dan bitan. Dobro se trenira. Jako sam zadovoljan atmosferom. Mi ćemo sigurno rasti. Nastojimo koristiti što smo naučili u proteklih pet-šest mjeseci.

Nekoliko igrača nije igralo protiv slovačke momčadi. Marko Livaja, Lovre Kalinić, Josip Elez, Jan Mlakar, Niko Sigur…

Mikanović nije tu. Marko i Josip nisu mogli igrati. Jan Mlakar je bio s reprezentacijom. Taj momak treba malo psihološkog odmora. On je imao najmanje odmora, kao i Niko Sigur. Nastojat ćemo ih postepeno ubacivati, raditi na kolektivnom nogometu, da svi znaju što igramo. Kad budemo kompletni sigurno će i individualna kvaliteta biti jača, a naš kolektivni nogomet bolji. 

Za kraj se Leko osvrnuo na uvjete u kojima ‘bijeli’ treniraju. 

– Dobar hotel, teren odličan. Svi su uvjeti tu. Puno se trenira. Zahvala domaćinu i svima oko nas. Trude se da se što bolje ovdje osjećamo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)