Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:55 pm

KIŠA POKVARILA PLANOVE Odgođen memorijalni vaterpolo turnir Ante Svarčić

Piše M.K.

Udruga Eko Duilovo odgodila je memorijalni vaterpolo turnir Ante Svarčić koji se trebao održati 30 lipnja i 1. srpnja na plaži Duilovo ispod Hotela Zagreb.

‘Zbog najave lošeg vremena za vikend obavještavamo Vas da smo primoreni odgoditi 1.memorijalni turnir Ante Svarčić. Prijave ekipa i dalje su u tijeku te možete nastaviti s prijavama.

Nepovoljna prognoza vremena bitno je utjecala na ovu odluku te smo odlučili da turnir odgodimo za neki bolji termin.

Pratite nas i dalje kako biste na vrijeme znali novi datum odigravanja vaterpola u moru’, stoji u objavi na Facebooku.

Pravo nastupa imaju svi igrači s navršenih 20 godina. Utakmice se igraju 2×8 minuta bez zaustavljanja, dok se u polufinalu i finalu štopa zadnja minuta. Cijena kotizacije po igraču iznosi 20 eura. U cijenu je uključeno piće za igrače i roštilj.

Prijave ekipa vrše se na mobitel 091 1950 336, a tu se mogu dobiti i informacije vezane za organizaciju smještaja.

Nagrade su pehari za prva tri mjesta, te večera za pobjednike u Chevap by chef Duje Pisac. Nagradu će dobiti i najbolji strijelac turnira.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)