Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:25 pm

TONI PERKOVIĆ: Ovo je za nas finale Svjetskog prvenstva!

Piše D. F.

Pred košarkašima Splita novi je ispit u ABA ligi. U četvrtom kolu regionalnog natjecanja u petak (18 sati) na Gripe stiže Borac iz Čačka. ‘Žuti’ su u prva tri kola ubilježili tri poraza i jasno je da imaju imperativ pobjede. 

– Čeka nas teška utakmica. Borac već ima dvije pobjede. Dat ćemo sve od sebe da popravimo igru i dođemo do prve pobjede u ABA ligi. Trener nam je pokušao ukazati na greške. Svaki dan smo gledali videa. Nadam se da ćemo gledati pravi Split na našim Gripama. Volio bih da napunimo Gripe. Neopisiv je osjećaj kad je dvorana ispunjena. Ovo je za nas finale Svjetskog prvenstva – rekao je Toni Perković, a zatim dodao:

– Protiv Borca smo igrali na turniru u Širokom. Tada su nam se ozlijedila trojica igrača. Njihovi rezultati pokazuju da su dobra ekipa. Imaju skraćenu rotaciju, tri kvalitetna Amerikanca, ali imamo i mi nešto za reći. 

Njegovo mišljenje dijeli i trener Slaven Rimac

– Čeka nas zahtjevna utakmica. Volio bih da igrači ostave sve na parketu. Sezonu ti obilježe utakmicu kada si za loptu kratak ili ih pobijediš. Nijednu utakmicu do sada nismo odigrali u punom sastavu. Amerikancima treba faza prilagodbe jer nemaju puno europskog iskustva. Mislim da možemo igrati dobru košarku. Nadam se da će publika napuniti Gripe. Ekipa je složena tako da svaki igrač mora dati svoj doprinos. Borac igra jako brzo, puno koševa zabijaju iz tranzicije. Moramo imati dobru selekciju šuta. Obje ekipe koje su dobili, razigrali su se. Budemo li agresivni logično je da u kraćoj rotaciji nije lako izdržati cijelu utakmicu u istom intenzitetu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)