Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:04 pm

Talijani nisu otkupili bivšeg igrača Hajduka, sad pripreme počinje kod Carevića

Piše B. D.

Ivan Delić se vratio u Šibenik, gdje će se odazvati pripremama momčadi sa Šubićevca koju je preuzeo trener Mario Carević. Bivši igrač Hajduka je prošle zime otišao na posudbu u Cosenzu, koja se pojačavala u borbi za spas u Serie B, čime je napad momčadi sa Šubićevca bio oslabljen, ali se računalo da će ipak izboriti ostanak u ligi. No, Gorica je u proljetnom dijelu uspjela izbjeći zadnje mjesto i Delić se sada vraća u klub koji je drugoligaš.

Otkupnina za Cosenzu je bila visokih milijun eura, a Delić ima ugovor sa Šibenikom do 2025. godine. Ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati do kraja ljeta, ali pripreme će početi kod Carevića.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)