Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:58 pm

ŠUTA ZABRINUT: Vlast koja ne prepoznaje potrebu za pomoć i podršku mladim obiteljima, poduzetnicima, umirovljenicima i socijalno ugroženima nije prava vlast

Piše N.M.

Nakon što nije prošao HDZ-ov prijedlog mjera, predsjednik splitskog ogranka stranke, gradski vijećnik Tomislav Šuta oglasio se putem Facebooka.

‘Izražavam svoju zabrinutost zbog današnjeg odbijanja našeg prijedloga mjera. Vlast koja ne prepoznaje potrebu za pomoć i podršku mladim obiteljima, poduzetnicima, umirovljenicima i socijalno ugroženima nije prava vlast!

Današnje odbijanje pokazuje da trenutna vlast i članovi gradskog vijeća nisu ni u najmanju ruku socijalno i ekonomski osviješteni za potrebe građana i poduzetnika. Što je bilo i očekivano s obzirom na to da su na prošloj konferenciji za medije sve poduzetnike koji traže podršku i bespovratna sredstva prozvali socijalnim slučajevima. Zbog toga smo pokrenuli inicijativu i sazvali tematsku sjednicu na kojoj ćemo ponovno pozvati odgovorne osobe i članove vijeća da podrže mjere za mlade obitelji, poduzetnike, umirovljenike i socijalno ugrožene’, napisao je Šuta.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)