Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:04 pm

TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Volovi na ispaši usmrtili vlasnika: Nosio im vodu, ali se nije vratio

Piše N.M.

Stravičan slučaj dogodio se u Drežnici sjeverno od Mostara u susjednoj BiH gdje je stado volova usmrtilo svog 73-godišnjeg vlasnika u četvrtak, 29. lipnja, piše Dnevni avaz.

Muškarac iz Drežnice jučer je oko 15.15 sati prijavio da je pronašao beživotno tijelo starca u mjestu Lazišta te je rekao da su ga usmrtili volovi na ispaši, izvijestili su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK).

‘Na mjestu događaja obavljen je očevid Odjela kriminalističke policije, dežurnog tužitelja te je utvrđeno da je riječ o nesretnom slučaju’, poručili su iz MUP-a HNK.

Navodno je preminuli svakih nekoliko dana volovima nosio vodu što je napravio i jučer, ali nije se vratio u uobičajeno vrijeme pa su se njegovi ukućani zabrinuli jer se nije javljao ni na pozive pa su na kraju užasan prizor zatekli na mjestu ispaše.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)