Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:03 pm

SLUŽBENI VIDEO: Hajduk se oprostio od Nikole Kalinića!

Piše B. D.

Hajduk se danas i službeno oprostio od Nikole Kalinića. Napadaču ‘bijelih’ je danas istekao ugovor i više neće biti dio prve momčadi. Za Hajduk je ukupno odigrao 111 utakmica, postigao 52 gola i upisao 20 asistencija.

– Nikola, hvala ti na svemu, vrata Hajduka su ti uvijek otvorena! – poručili su s Poljuda na oproštaju.

Hajduk je objavio i emotivan video:

Evo i cijelog teksta kojim se Hajduk oprostio od Kalinića preko stranice Hajduk.hr:

‘S današnjim danom završio je ugovor Nikole Kalinića te 35-godišnji napadač više nije igrač Hajduka. Prije godinu i pol dana Nikola se vratio u svoj dom, bila je to njegova velika želja koju je ostvario nakon blistave inozemne karijere u kojoj je uspješno nastupao za neke od najvećih svjetskih klubova.

Vratio se u svoj Hajduk za kojeg nikad nije krio posebnu emociju i čiji grb s ponosom nosi na srcu. Od povratka Nikola je za ‘bijele’ odigrao 32 službene utakmice u kojima se osam puta upisao u strijelce te je četiri puta asistirao suigračima za pogotke. 

Njegova velika ambicija za uspjehom i maksimalan angažman u nekoliko su navrata pri tom je rezultirala ozljedama koje su ga spriječile da u proteklu razdoblju zaigra u još više utakmica i češće zabija golove, što je njegova najjača igračka odlika. 

Posebno ćemo ovom prilikom istaknuti njegov profesionalizam, odnos prema radu i klubu, koji je uvijek bio bezuvjetan, bez obzira na sva postignuća i veliku karijeru koju je ostvario. Nikola je svojim primjerom najbolji uzor mladim igračima koji su mogli mnogo naučiti od njega. 

Sveukupno je za Hajduk odigrao 111 službenih utakmica, zabio 52 pogotka uz 20 asistencija te  je s ‘bijelima’ osvojio dva trofeja. 

Nikola, hvala ti na svemu, vrata Hajduka su ti uvijek otvorena!’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)