Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:22 pm

Jučer mu je istekao ugovor s Hajdukom, a danas je potpisao za prvoligaša iz BiH

Piše B. D.

Leonardo Petrović novi je igrač Posušja. Njemu je jučer istekao ugovor s Hajdukom, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Jadranu iz Ploča, gdje je skrenuo na sebe pažnju, pa ga je sada angažirao prvoligaš iz Bosne i Hercegovine.

‘Petrović je potpisao ugovor s HŠK Posušje do ljeta 2025., a na Mokri Dolac stiže iz HNK Hajduk. Prethodnu sezonu proveo je na posudbi u NK Jadran LP nastupajući u Drugoj NL Hrvatske gdje je u 28 utakmica postigao 15 golova i upisao 6 asistencija. Mladi napadač rođen je 2003. godine, te kao državljanin BiH spada u kategoriju zaštićenog godišta’, službeno je objavio klub iz Posušja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)