Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:44 pm

VIDEO Zavadlav u dobrom raspoloženju dočekao kraj suđenja, pogledajte što je sve kazao danas

Filip Zavadlav idući tjedan doznat će presudu u ponovljenom suđenju za trostruko teško ubojstvo u Varošu. Nisu danas prošli njegovi posljednji dokazni prijedlozi, saslušanje najmlađeg brata Ivana Antona Zavadlava koji ima saznanja o utjerivanju dugova za drogu koju je trošio srednji brat Stanislav, a ni pozivanje djevojke Marije iz Beograda, kojoj se Zavadlav uoči masakra u Varošu javio u suzama i kazao kako je sve gotovo. Sutkinja Višnja Strinić odlučila je postupak privesti kraju i objaviti presudu. 

Na prvom suđenju Filip Zavadlav osuđen je na 40 godina zatvora, ali ne za teško ubojstvo jer sudsko vijeće nije našlo da bi motiv bila bezobzirna osveta prema osobama iz narko miljea koje su maltretirale Filipa i brata Stanislava. Visoki kazneni sud srušio je presudu kako bi se utvrdio motiv. U velikoj mjeri tome je pomogla i žalba Filipa Zavadlava nakon čega ga je napustio branitelj Branko Šerić

I na ponovljenom suđenju Zavadlav je inzistirao da su na tome da su ga trojica likvidiranih proganjali, no tvrdi da ih on nije likvidirao, već da su ljudi pomislili da se radi o njemu jer se sve odigralo nedaleko od njegovog unajmljenog stana. Danas je kraj suđenja dočekao u dobrom raspoloženju, zatražio je da ga oslobode. Uvjeren je da će presuda pasti ako ga osude.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)