Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:34 pm

Božić se ispričao sutkinji za šlape i kratke hlače, tvrdi da nije htio ubiti policajca kada ga je udario Golfom u punoj brzini

U Splitu je nastavljeno sa suđenjem Ivanu Božiću kojeg terete da je pokušao ubiti mladog policijskog vježbenika udarivši ga Golfom u punoj brzini u Ulici Domovinskog rata. Pobjegao je s mjesta nesreće, pronađen je tek nakon par dana kako se skriva u prijatelja. Automobil nije bio njegov, nego ga je dobio da ga uredi za tehnički pregled. 

Božić se danas ispričao što je na prošlu raspravu došao neprikladno odjeven i obučen, u šlape i kratke hlače. Zabrinut je da stvara krivu sliku o sebi. Ne osjeća se krivim za djelo koje mu stavljaju na teret. Predložio je da se kao svjedoci pozovu policajci koji su radili očevid i da se pribave snimke kamera video nadzora na ruti kojom se kretao. 

Branitelj Vinko Ljubičić izvijestio je, pak, sud da mu se javio svjedok događaja koji želi opisati što se događalo. Tužiteljica Rene Laura svim se dokaznim prijedlozima oštro suprotstavila, posebno pozivanju svjedoka koji se javio godinu dana nakon događaja, a policija ga nije ispitala u sklopu kriminalističkog istraživanja. 

Zamjerila je i branitelju Ljubičiću na korištenju termina prometna nesreća. Smatra, naime, da se radi o pokušaju teškog ubojstva.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)