Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:32 pm

OGLASIO SE ALARM Dojava o požaru u garaži AC Hotela by Marriott

Piše N.M.

Danas oko 19.30 sati splitski vatrogasci dobili su dojavu o požaru u AC Hotelu by Marriott Split. 

Riječ je o protupožarnom alarmu koji se aktivirao u garaži objekta te je samim time izazvao reakciju vatrogasaca. Vatrogasci su stigli u najbržem mogućem roku te je dolaskom na teren ustanovljeno da požara niti otvorene vatre u objektu nije bilo. 

‘Protupožarni alarm reagirao je, najvjerojatnije, na određenu pojavu u garaži koja je lažno detektirana kao požar, a što snažno sugerira kako su naši sigurnosni standardi na najvišoj mogućoj razini i u cilju zaštite  gostiju i djelatnika.

Ovim putem dužni smo kazati kako nije uočeno niti najmanje oštećenje unutar objekta, da nije zabilježena nikakva ugroza zdravlja i života ljudi te su svi gosti i djelatnici hotela postupili oprezno i sukladno pravilima. Također, od srca zahvaljujemo splitskim vatrogascima na brzoj i profesionalnoj reakciji’, poručuju iz hotela.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)