Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:41 am

METEOALARM Olujno jugo, obilna kiša i grmljavinsko nevrijeme

Piše P. I.

Iz DHMZ-a najavljuju promjenljivo, vjetrovito i neuobičajeno toplo vrijeme. Bit će čestih sunčanih razdoblja, no ponegdje i malo kiše, osobito na Jadranu i uz njega. Krajem dana i u noći sa zapada jače naoblačenje s pljuskovima i grmljavinom, lokalno izraženijim. 

Na kopnu vjetar umjeren i jak jugozapadni i južni, a olujnih udara bit će osobito u gorju. Na Jadranu će puhati jako i olujno jugo, a navečer će na sjevernom dijelu slabjeti. Najviša dnevna temperatura većinom od 23 do 28 °C.

Sutra se očekuje više oborina pa se najavljuje promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Osobito će u Dalmaciji mjestimice biti obilne oborine i jačeg grmljavinskog nevremena, najvjerojatnije na jugu. 

Umjeren do jak jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu i jugo, na južnom dijelu još i olujno, postupno će slabjeti. Jutarnja temperatura od 13 do 18, na Jadranu između 18 i 23 °C. Najviša dnevna temperatura većinom od 20 do 25 °C, u gorju i niža.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)