Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:07 am

DANAS U SPLITU Pripremite pitanja i dođite u hotel Park

Piše A. A.

Poliklinika Doctus povodom svog šestog rođendana u splitskom hotelu Park u petak, 20. listopada, organizira okrugli stol na temu ‘Za zdrav razvoj djece i mladih’. Događaj je otvoren za javnost, ulaz je slobodan, a stručnjaci će od 18 sati odgovarati na sva pitanja iz publike.

Na okruglom stolu sudjeluju Viviana Bojić, prof. log., Nataša Čičin-Šain, mag. edu. reh., Anđela Kovačević, dr. spec. dj. psih., Dragan Lisica, prof. log., Marija Magdalena Matković, mag. log., Olja Marasović Podlipec, mag. soc. ped., Katarina Marinović, prof. psih., Ivana Šegvić, dr. spec. fiz. i Doris Veronika, mag. psih., a moderatorica će biti novinarka Ivana Šilović.

– Iskoristite priliku ako imate pitanja za logopede, psihologe, dječje psihijatre i fizijatre, ADOS dijagnostičare, defektologe, senzorne i neurofeedback terapeute. Pripremite pitanja, očekujemo vas – naveli su iz Doctusa.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)