Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:58 am

O Lokomotivi i rekordnoj odšteti

Piše B. D.

U vrijeme prvenstvene stanke do nas stižu raznorazne informacije o igračima koji navodno dolaze u Hajduk ili se prodaju. Ovoga puta se i u eteru zavrtila priča da je Hajduk spreman dati Lokomotivi za Luku Stojkovića 2,5 milijuna eura, što bi bila najveća odšteta koju ‘bijeli’ plaćaju u povijesti. To je napisao jedan talijanski novinar, ali – nije točno.

Lokomotivini mladi igrači jesu generalno mnogima zanimljivi, kako Stojković, tako i drugi, ali najveća odšteta u povijesti ‘bijelih’ ostaju braća Sharbini, za koje je Rijeci isplaćeno 2,3 milijuna eura plus PDV, što je tada bio novac koji je klub s Kantride spasio od bankrota.

I još nešto – s obzirom na dugogodišnji imidž Lokomotive kao momčadi u kojoj Dinamo razvija mlade igrače, prije ulaženja u bilo kakav posao s njima i eventualnog plaćanja neke odštete, ne bi bilo loše i pojasniti što su Lokosi danas u HNL-u iz splitske perspektive. Eto prijedloga, neka to bude jedna od tema na Ćakuli sa članovima ove nedjelje…   

Nije nam sada namjera dalje secirati sve što do nas dolazi, ali, evo još jednog primjera. Piše se da je Dominik Prpić u Nizozemskoj s agentom u vrijeme dok odrađuje trening u Sloveniji. Baš svašta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)