Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:49 pm

TRAŽE PRVOG VRATARA: Klub iz 1. NL krenuo s pripremama za novu sezonu!

Piše B. D.

Dugopolje je počelo s pripremama.

‘Danas u 10 sati na stadionu Hrvatskih vitezova održana je prozivka pred početak priprema za novu sezonu. Igračima se obratio predsjednik kluba Mario Smodlaka koji je najprije igračima predstavio našeg novog trenera Borisa Pavića, a potom održao kratki govor u kojem je najavio ciljeve za novu sezonu. Predsjednik je posebno istaknuo orjentaciju na školu nogometa koja redovito daje igrače za prvu ekipu, najavio je određene promjene u momčadi do kraja prijelaznog roka, a kao glavni cilj je istaknuo želju za mirnom sezonom i izbjegavanje borbe za opstanak do zadnjeg kola kao u prethodnoj godini. Najavio je i dolazak još jednog pomoćnog trenera po želji trenera Pavića da pojača stručni stožer, u kojemu su već Nikša Butara i Antonio Pavlinović‘, objavio je dalmatinski drugoligaš.

Dodajmo ovome da su pripreme počela 32 igrača, među kojima ih je dosta na probi iz niželigaških klubova. Pred Dugopoljcima je dosta posla oko slaganja momčadi za novo prvenstvo, a interesantno je da je otvoreno pitanje prvog vratara. Podsjetimo da je prošle zime Josip Silić prešao u Varaždin, a njegov brat Toni Silić se po završetku sezone s posudbe vratio u Hajduk, te je na pripremama u Sloveniji. Karijeru će nastaviti na posudbi u BiH prvoligašu Širokom Brijegu. Dugopoljcima je zanimljiv mladi Borna Buljan, vratar koji se istakao kroz juniore Hajduka, uzeli bi ga na posudbu, ali pitanje je imaju li na Poljudu s njim neke druge planove.

Uglavnom, natječaj za ‘jedinicu’ u ovom klubu iz 1. NL je otvoren. Bit će i drugih promjena u kadru, te će biti zanimljivo pratiti kakvu će momčad trener Pavić imati na raspolaganju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)