Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:34 am

Predstavljanje knjige dr. Vlaka u Sveučilišnoj galeriji

Piše P. I.

Predstavljanje knjige ‘Rehabilitacijski modeli u reumatologiji na dokazima’ prof. dr. sc. Tonka Vlaka održat će se u srijedu, 25. listopada u 19 sati u Sveučilišnoj galeriji u Splitu. Osim autora, knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Ana Marušić i izv. prof. dr. sc. Mislav Radić.

Knjiga ‘Rehabilitacijski modeli u reumatologiji utemeljeni na dokazima’ Tonka Vlaka i suradnika kvalificirana je kao visokoškolski udžbenik.

‘Način prezentacije građe daje djelu stručnu i znanstvenu komponentu temeljenu i dokazanu na vlastitim dugogodišnjim iskustvima autora. S obzirom na relevantnost teme, interesa stručne i znanstvene medicinske zajednice i nedostatka literature iz navedenog područja djelatnosti neupitna je bila potreba i društveni interes za objavom ovog vrijednog djela. Ovaj visokoškolski udžbenik u klasi znanstvenog priručnika zasigurno će postati neizostavna literatura stalnog usavršavanja i doživotnog učenja medicinskih djelatnika’, poručuju sa Sveučilišta.

Promociju knjige uveličat će glazbenom točkom Kvartet s flautom profesora Glazbenog odsjeka Umjetničke akademije u Splitu u sastavu: Ana Domančić (flauta), Evgenija Ephstein ( violina), Vladimir Kossjanenko (viola) i Hillary Karuza (violončelo).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)