Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:39 pm

Lauš: U drugom dijelu se utakmica više otvorila, a i ušao je Livaja

Piše D. L.

Tino Blaž Lauš nakon pobjede u pripremnoj utakmici nad MTK-om 3:1 je rekao:

– U prvom poluvremenu su se ispipavale snage, dok se u drugom utakmica više otvorila, a i ušao je Livaja. Mislim da smo drugo poluvrijeme odlično odradili jer smo postigli tri gola i stvorili mnogo šansi. Zadovoljan sam s pobjedom. 

Vratio si se u Hajduk nakon posudbe u Veležu. Na treninzima radiš jako dobro i to ti se počelo vraćati na terenu…

– Ja sam baš sretan što sam uopće ovdje i što treniram s ovakvim igračima u ovom velikom klubu. Presretan sam i želim svaku priliku što bolje iskoristiti. Znam da ovakve prilike ne dolaze svake godine i želim se dokazati treneru Leki. Ovo je moj san, igram i asistirao sam gol Livaji. Znam da je ovo prijateljska utakmica, ali svejedno sam presretan. 

Bio si na tri posudbe, a posljednja je ta u Veležu. Kako su ta iskustva utjecala na tebe i oblikovala te kao igrača?

– Svaka posudba nije bila jednako uspješna, ali mislim da me svaka na neki način poboljšala. Posudba u Veležu je bila najuspješnija i tu sam najviše igrao i mogu reći kako je u tom trenutku odlazak u Velež bio najbolji korak u mojoj karijeri. Klub mi je bio stvarno odličan. Znam da neki podcjenjuju tu ligu, ali to je veliki klub za kojeg imam samo riječi hvale. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)