Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:55 pm

OBAVIJEST POLICIJE Očekuju se povremeni zastoji od Zračne luke Dubrovnik prema hotelima

Piše A. A.

Tijekom Dubrovnik Foruma 2023., kao i otvaranja 74. Dubrovačkih ljetnih igara, koji se održavaju od petka do ponedjeljka, odnosno od 7. do 10. srpnja u Dubrovniku, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provodit će posebne mjere osiguranja.

‘Obavještavamo građane da će od petka, 7. srpnja, do ponedjeljka, 10. srpnja, privremeno dolaziti do zastoja na prometnicama koje vode od Zračne luke Dubrovnik do hotela smještaja delegacija koje će prisustvovati navedenim skupovima kao i u zoni stare gradske jezgre’, poručili su iz policije.

Policija će voditi računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja u gradu.

‘Ovim putem građane molimo za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu. Ujedno ih pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu’, naveli su u priopćenju. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)