Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:43 pm

Kadeti OK ‘Ribola Kaštela’ Jureta i Parčina s reprezentacijom na Srednjeeuropskom MEVZA turniru

Piše A. A.

Na Srednjeeuropskom MEVZA turniru za U19 godište, koji će se održati u Mariboru od 7. do 9. srpnja, sudjelovat će i kadeti Odbojkaškog kluba ‘Ribola Kaštela’ Marko Jureta i Andrija Parčina. S ostalim reprezentativcima iz kombinirane selekcije kadeta i juniora od 26. lipnja pripremali su se u Nedelišću, pod vodstvom izbornika U19 reprezentacije Tomislava Čoškovića

‘Pripreme su prošle jako dobro i sretan sam što sam opet dobio priliku biti s reprezentacijom i što mogu skupljat iskustvo na jakim turnirima. Natjecanje će bit jako zahtjevno jer idemo s kadetskom ekipom i tri juniora, ali nadamo se da ćemo odraditi što bolje ovaj turnir i da će ovo biti jedno lijepo iskustvo za sve nas’, kazao je Jureta. 

‘Poziv u juniorsku reprezentaciju puno mi znači i želim se na tome zahvaliti izborniku. Treniranje s reprezentativcima mi je jedno krasno iskustvo i mislim da smo odlična ekipa. I nadam se sa će mi ovo iskustvo pomoći u daljnjem razvoju’, nadovezao se Parčina. 

Iz OK-a Ribola Kaštela zaželjeli su puno uspjeha mladim reprezentativcima na ovom turniru MEVZA-e u Mariboru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)