Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:04 am

Otišao iz Gorice, brzo pronašao novi klub

Piše D. F.

Joey Suk karijeru nastavlja na Cipru. Nizozemski veznjak nakon pet godina napustio je Goricu te je pred njim novi izazov. 

Suk koji danas slavi 34. rođendan potpisao je Karmiotissu, klub osnovan prije 44 godine koji je prošlu sezonu završio na desetom mjestu ciparske lige. 

– Hvala svim ljudima koji su mi omogućili da nosim ovaj dres s ponosom, hvala na podršci koju ste mi pružali svih ovih godina, a najviše od svega na ljubavi koju smo moja obitelj i ja osjećali ovdje. Učinili ste da se u Hrvatskoj osjećamo kao doma. Mojoj kćeri je bilo tri godine kada smo se doselili i moram reći da sam uživao gledajući kako odrasta u ovoj predivnoj zemlji. Davao sam sve od sebe u pet sjajnih sezona, koje su imale svoje uspone i padove, ali kad pogledam unazad, vidim samo jedno fantastično iskustvo i brojne savršene uspomene. Gorici od srca želim sve najbolje! – poručio je Suk na rastanku od velikogoričkog prvoligaša. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)