Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:13 pm

OLUJNO JUGO Kruzer ni uz dva remorkera nije uspio pristati uz Gaženicu

Piše N.M.

Veliki cruiser Seven Sea Navigator, dugačak 173 metra, jutros nije uspio pristati u zadarsku luku Gaženica. Iako su piloti dvaju remorkera i kapetan cruisera neko vrijeme pokušavali osigurati njegovo uplovljavanje, zbog visokih valova to se nije moglo napraviti s dovoljnom sigurnošću te je odlučeno da će on ostati na moru, odnosno otploviti dalje s putnicima.

Takvim razvojem događaja bili su razočarani putnici, ali i turoperateri i turistički vodiči koji su na kopnu čekali njegovo pristajanje. Regentov Seven Seas Navigator može povesti do petstotinjak putnika, koji su se po izlasku trebali uputiti u razgledanje grada i okolice. Ovo odustajanje nije jedino na Jadranu jer su dva cruisera, kako doznajemo, odustala od uplovljavanja u Kotor, po jedan u Split i Bari. Neki od tih brodova sutra bi trebali doći u Zadar.

Istovremeno je na Poluotok uspio pristati Viking Sea, koji je i duži od onog koji je trebao doći u Gaženicu. Iako na moru vladaju slični uvjeti, dio uz Poluotok ipak je nešto zaklonjeniji te je kapetan mogao pristati uz Istarsku obalu, javlja 057 Info.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)