Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:55 pm

VIDEO Šveđani ispred naših kamera prvi put probali ćevape, pogledajte reakcije

Sreli smo dvojicu Šveđana koji su se prije Ultre odlučili okrijepiti, ni više ni manje – ćevapima!

Dok su večerali, otkrili su nam pikanterije s putovanja i kako su sklopili prijateljstvo, jer su se upoznali upravo u Splitu.

– Ćevapi su izvrsni i preporučujem svima da ih probaju, a i cijena im je dobra, pogotovo za nas iz Švedske. Isto tako, pozivam sve da se pridruže na Ultri, oduševljeno je pričao Truls, dok je jeo ćevape s brojim dodatcima, dok se njegov prijatelj Fabian odlučio na klasičnu porciju sa ajvarom i kapulom.

– Odlučio sam poslušati prodavača i rekao mi je da ovako jedu domaći, nisam pogriješio. Odlični su, kazao je Fabian.

Fabian je u Split trebao doći s prijateljem, koji je put otkazao u posljednjem trenutku pa je odlučio otići sam. U omiškom kampu, gdje je odsjeo, čuo je kako je došla grupa Šveđana i odlučio se upoznati s njima. Tako je upoznao Trulsa, s kojim se već nekoliko dana druži u Splitu, a zajedno su stigli i na Ultru. Oduševljenje Splitom i ponudom, nisu skrivali.

– Split je prekrasan grad, šetali smo po palači, a posebno bih istaknuo restoran Bookeria gdje smo uživali u hrani. Iznenadili smo se i brzinom kojom su nas primili jer je bila gužva, a čuli smo da se radi o najboljoj hrani u Splitu, rekao je Fabian.

– Ja sam oduševljen hrvatskim vinima, čuo sam da su dobra, a to se potvrdilo kada sam kušao – istaknuo je Truls.

Cijene im kaže nisu visoke s obzirom na one u zemlji iz koje dolaze. 

Iako su im kažu, sva iskustva boravka u Splitu izvrsna, Truls se požalio kako je izgubio putovnicu, zbog čega će svoj odmor morati skratiti kako bi otišao u Zagreb i nabavio novu.

Fabian iz Gothenburga i Truls iz Halmstada su konobari, a Truls je svoju zemlju zamijenio Portugalom, pa sada novopečeni prijatelji, obožavatelji elektronske glazbe, planiraju još jedno druženje i to u Lisabonu gdje Truls živi i radi.

Doživljaje i iskustva u Splitu drugih posjetitelja Ultra Music Festivala iz Italije, Portugala, Kanade i Njemačke pogledajte u videu.

@dalmatinskiportal ŠVEĐANI PRVI PUT PROBALI ĆEVAPE PRED NAŠIM KAMERAMA Doživljaje i iskustva u Splitu drugih posjetitelja Ultra misic festivala iz Italije, Portugala, Kanade i Njemačke pogledajte u videu #ultramusicfestival #ćevapi #balkantiktok #fyp original sound – Dalmatinski portal

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)