Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:58 pm

Bivši napadač Hajduka na korak do transfera karijere!

Piše D. F.

Umut Nayir na korak je do potpisa za Fenerbahče! Čeka se još samo službena potvrda, ali sve je dogovoreno te bi Umut s turskim velikanom trebao potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju produženja na još jednu godinu. 

Bivši napadač Hajduka protekle je sezone u dresu Umraniyespora imao odlične brojke. Iako je njegova momčad ispala iz lige Umut je zabio 17 pogodaka, a dobrim igrama zaslužio je i poziv u reprezentaciju. 

Umut Nayir u Hajduku je proveo šest mjeseci, na posudbi iz Bešiktaša. Nakon odlaska s Poljuda raskinuo je s Bešiktašom te je potpisao za Giresunspor. 

Prošlog ljeta doveo ga je bogati turski drugoligaš Eyupspor te ga je proslijedio na posudbu u Umraniyespor. S obzirom da Eyupspor nije izborio ulazak u prvu ligu, bilo je jasno da će Umut potražiti novi izazov. Kada je stigao poziv Fenera dvojbi nije bilo. 

Fenerbahče je 19 puta osvajao naslov turskog prvaka, a posljednji put prvaci su bili 2014. godine. Ovog ljeta u njihove redove već je stigao Edin Džeko, a dolaskom Umuta napadačka linija dobila je na dodatnoj širini i kvaliteti. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)