Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:21 pm

Festival levande i ovoga ljeta u Velom Grablju

Piše P. I.

U malom mjestu Velo Grablje kraj grada Hvara, a jednim dijelom i u samom Hvaru od 14. do 15. srpnja udruga Pjover organizira 15. Festival lavande. 

Zamišljen je kao edukativna, gospodarska, kulturna i turistička manifestacija s izlagačima autohtonih proizvoda od lavande, ali i drugih autohtonih proizvoda, od maslinovog ulja i hvarskih sorti vina, do rukotvorina i suvenira te predstavlja otvaranje sezone ‘berbe’- žetve lavande. 

U nizu događanja predviđena su predavanja, izložbe, večer poezije, predstave i radionice za djecu, radionica suhozida te tradicionalna gastronomska ponuda. Festival će zatvoriti Psihomodo Pop.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)