Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:38 pm

PRIČA NOVOG HAJDUKOVCA: Imao je nevjerojatnu odštetnu klauzulu, a Portugalci su bili uvjereni da ide u Englesku!

Čeka se još samo službena potvrda, ali dileme nema. Fahd Moufi postat će novi igrač Hajduka. Ovaj 27-godišnji Marokanac na Poljud stiže kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s portugalskim Portimonenseom. 

U Portimonense je Moufi stigao u rujnu 2020. godine. Zanimljivo, i tada kao slobodan igrač, iz Tondele, također portugalskog kluba. Kada je potpisao ugovor imao je odštetnu klauzulu od 20 milijuna eura! Da, dobro ste pročitali. Takve cifre u Portugalu nisu novost i u većini slučajeva su prenapuhane. 

Kada je Maroko izbacio Portugal na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Moufi je u razgovoru za Rfi izjavio kako mu je neodlazak na Mundijal najteža stvar u karijeri.

– Očekivao sam da ću biti na ovom Svjetskom prvenstvu 2022., nisam bio pozvan, patio sam, osjećao sam se loše, bio sam tužan. To je jedna od najtežih stvari koje sam doživio u karijeri. Želim biti dio marokanske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2026. godine – rekao je tom prilikom Moufi. 

Debi za Maroko još uvijek nije dočekao, a portugalski mediji u travnju ove godine pisali su kako je Moufi blizu odlaska u engleski Burnley, momčad koja se vratila u Premier ligu. Na kraju će ipak u Split, a Ivan Leko dobit će novo rješenje na poziciji desnog beka. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)