Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
7:00 pm

MILETIĆ POKRENUO KAMPANJU Moli građane da mu uplate novac

Piše M.K.

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić objavio je na YouTubeu video u kojem poziva građane da mu doniraju novac za kampanju, a na Facebooku se pohvalio i dosadašnjim uspjehom.

Kako tvrdi, u dva dana mu je 118 građana uplatilo 3548 eura.

U videu nabraja svoje pothvate, među ostalim i borbu protiv ‘plandemije". 

‘S druge strane su globalisti HDZ i Možemo! koji će utući ogroman novac u mojoj jedinici ne bi li poslali što više svojih poslušnika u hrvatski Sabor. Plaćaju ih globalisti, moćnici, različite interesne skupine koje stoje iza njih’, govori Miletić i poziva ljude da mu budu vjetar u leđa jer iza njega ‘nema takvih ljudi sjena’.

– Nismo stvoreni da dimimo, nego da gorimo, kako bi rekao o. Gabrić. A ja doista tako i živim, pa tako neka i bude.

Sve donacije u ova dva dana – od malih ljudi. Pišu mi umirovljenici da su mi uplatili 20 eura od svoje premale mirovine studenti, mladost, pčelari, stočari, sportaši… Radovalo me vidjeti među donatorima neke moje bivše suigrače.

Ovo je vrijeme kada SVATKO OD VAS pokazuje što je njemu osobno značio moj rad u Hrvatskom saboru i na terenu. Ovo je vrijeme kada vi svojom donacijom pokazujete želite li me i dalje u Saboru da se borim za male ljude – kakav i sam jesam. Jedan od vas.

Tri godine sam izgarao, dajem se 100%. Pogledajte na mom webu www.marinmiletic.hr što sam sve radio kroz jedanaest okruglih stolova, četiri velike konferencije na teme od nacionalne važnosti, sudjelovao sam u raspravama više od 900 puta! Stotine amandmana za moju Rijeku i Istru, zakonskih prijedloga za poboljšanje života naših građana. Prošao sam više od 195.000 kilometara i posjetio osobno preko 70 OPG-ovaca i naših proizvođača.

Sada je čas da vi stanete uz moj bok. Da vi pokažete koliko vrednujete sve ono što sam činio. Sada je čas da vi sami date doprinos i budete moj vjetar u leđa. Nema ništa od skrivanja, ovo je vrijeme hrabrih.

Jer, svatko služi onome tko ga plaća, a mene plaća jedino hrvatski narod i ja služim jedino svom narodu, a svoju savjest ne dam nikome. Kroz nju mi govori Onaj koji me čuva sve ove godine, napisao je Miletić na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)