Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:50 am

VIDEO Avion izletio s piste i zabio se u ogradu

Piše P. I.

Zrakoplov aviokompanije Halla Airlines na letu iz grada Garowe u Mogadišu imao je nesreću. Naime, avion je pri slijetanju skrenuo s piste i zabio se u metalnu ogradu, javlja N1 .

Video of aircraft type E120, operated by HALLA AIRLINE, crash landing on Runway 05 at Aden Ade International Airport (AAIA) today, at 12:23pm local time.

All 34 crew and passengers on board have survived according to the Somali Civil Aviation Authority . One person suffered pic.twitter.com/tMrX7mcxsY

— Harun Maruf (@HarunMaruf) July 11, 2023

Snimka nesreće u kojoj je zrakoplov značajno oštećen objavljena je na Twitteru.

Aviation Source News javlja kako je u zrakoplovu bilo 30 ljudi, od kojih je nekoliko ozlijeđeno. Nije poznato kakve su ozljede pretrpjeli.

Zasad nije poznato zbog čega je došlo do nesreće.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)