Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:43 am

VEČERAS FINALNE UTAKMICE Tko će osvojiti turnir u Podstrani?

Piše A. A.

Malonogometni turnir ‘Podstrana 2023’ stigao je do završnice, danas su na rasporedu tri finala, a program počinje u 19.50 sati. Očekuje nas i bogata lutrija, nagrade su dresovi Livaje, Vuškovića, Grgića


Evo najave organizatora…

HOS – 4. BRIGADA 

U prvoj utakmici večeri finala branitelja nastupit će 4. brigada i HOS. Ekipa HOS-a je slavila u tijesnoj utakmici protiv UHDDR Podstrane dok je 4. brigada pobijedila Stobreč. Čeka nas tvrda utakmica. 

Podstrana – CB Leonarda

U drugoj utakmici večeri čeka nas finale kod veterana. Prošlogodišnji osvajač na prekaljenu i iskusnu domaću ekipu Podstranu. Ekipa CB Leonarda u obe utakmice s 2:0 pobjeđuje te idu ka putu obrani titule. Podstrana laganim korakom protiv Sport2Lifea u četvrtfinalu dok su u polufinalu izbacili u odličnoj utakmici mladu momčadi Corpa putem ruleta šesteraca. Očekujemo tvrdu i zanimljivu utakmicu te prednost ne dajemo nikome. 

Cestogradnja – Red Baron

Turnir zatvaramo utakmicom mladih. Cestogradnja protiv Red Barona. Cestogradnja je ‘šetnjom’ stigla do polufinala gdje ih je dočekala ekipa Hercegovca koja je odigrala odličnu utakmicu, no Cestogradnja putem šesteraca prošla u finale. Prvih 10 minuta ih je malo tko vidio u finalu, ali iskustvo dolazi do izražaja te su zasluženo prolaze u finale. Mlada ekipa Red Barona dosta težim putem došla je do finala, nakon odlične ekipe Fitness centra Quattra pobjeđuju Sea Wolfa te Novi Izbor koji je bio jedan od favorita turnira. Malu prednost ćemo dati ekipi Cestogradnji. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)