Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:15 pm

JUŽINA ZAHVATILA DALMACIJU Petra Kraljev i Jagoda Kumrić s komedijom ‘Kad udari južina’ ovog vikenda stižu u Šibenik i Imotski

Piše M.K.

Jagoda Kumrić i Petra Kraljev posljednjih mjeseci osvajaju srca gledatelja komedijom ‘Kad udari južina’.

Već od premijerne izvedbe ovog ljeta u Splitu publika je svojom reakcijom jasno dala do znanja kako ih je ova komedija osvojila na prvu te se otada rasprodane dvorane nižu iz tjedna u tjedan.

Samo u Splitu ova komedija rasprodana je u rekordnom roku čak 4 puta, a i nova izvedba u dvorani Lora 16. studenog već je na najboljem putu da bude rasprodana i to mjesec dana do izvedbe.

Topla i nesvakidašnja komedija ‘Kad udari južina’ govori o ženskom prijateljstvu koje traje cijeli život. No ipak i najiskrenija prijateljstva mogu biti uzdrmana prešućenim istinama i lažima iz dobre namjere.

Zvijezde serije Kumovi, Jagoda i Petra u ulogama su se sjajno snašle budući su i u privatnom životu dugogodišnje prijateljice a sudeći po uspjehu njihova prvog kazališnog projekta i izvrsne kazališne glumice koje su lako na prvu osvojile srca publike.

Nakon rasprodanih izvedbi prošlog tjedna u Splitu, Zagrebu, Zadru ovog vikenda ljubitelji komedija mogu ih gledati u Šibeniku i Imotskom.

Prva izvedba u HNK Šibenik zakazana za subotu 21.10. već je odavno rasprodana te je nadodan i novi termin 26.10.

U Imotskom publika može uživati u izvedbi ove nedjelje 22.10.  u Pučkom otvorenom učilištu (Kino dvorana).

‘Kad udari južina’ pogledajte:

21.10. – HNK Šibenik

22.10. – Kino Imotski

26.10. – HNK Šibenik

Ulaznice u prodaji:

– online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

– Imotski – Superior bar EXPLICIT, Gourmet bar FABRIZIO 7, POU IMOTSKI

– Šibenik – blagajna HNK Šibenik,Ghetaldus i Tisak media (Dalmare), 

– City point – informativni centar Šibenskih tvrđava (Ulica don Krste Stošića 1), Ghetaldus (Kaufland Šibenik)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)