Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:15 pm

PUCNJAVA U AMERICI Ubijena tri muškarca i jedna žena

Piše M.K.

Najmanje četiri osobe ubijene su u masovnoj pucnjavi u Hamptonu, malom gradu u zapadnoj Georgiji. Policija je identificirala Andrea Longmorea iz Hamptona kao osumnjičenika za navedena ubojstva. Iz policije su objavili kako je Longmore oko 10.45 počeo pucati i ubio četiri osobe, tri muškarca i jednu ženu.

Identitet žrtava još uvijek nije objavljen jer je prvo potrebno obavijestiti njihove najbliže, piše Index.

‘Ovo je tužan dan u Hamptonu. Za nas to nije normalno i kao zajednica ćemo tugovati zajedno. Kao policijska uprava učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo da osoba bude izvedena pred lice pravde’, poručio je šef gradske policije James Turner.

Ponuđena i nagrada za korisne informacije

Službenici istražuju je li Longmore u srodstvu s nekom od žrtava. Motiv pucnjave nije jasan. Nagrada od 10.000 dolara nudi se za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do Longmoreova uhićenja, prenosi NBC.

Šerif okruga Henry Reginald B. Scandrett pozvao je stanovnike da ne prilaze Longmoreu jer je vjerojatno naoružan. 

‘Gdje god bio, ulovit ćemo te u bilo kojoj rupi u kojoj možda boraviš i odvesti te u pritvor, točka’, kazao je Scandrett.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)