Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:37 pm

Šarlija: Kada drugih 45 minuta Dinamo na Maksimiru ne želi igrati, nego se izležavaju pola sata, onda znaš da te se boje

Piše D. F.

Nakon poraza u Superkupu od Dinama, Zvonimir Šarlija je rekao:

– Neuspješan start. Dojam će se zaboraviti. Pamtit će se samo tko je osvojio trofej. Nama je izmaknuo iz ruku. Cijele pripreme smo radili samo za ovu utakmicu. Prebacujemo fokus na prvenstvo. Na Maksimiru moraš iskoristiti mrtvace i ne primiti gol iz jednog ili dva šta što su oni imali. Imali smo dovoljno šansu za pobijediti. Kada drugih 45 minuta Dinamo na Maksimiru ne želi igrati, nego se izležavaju pola sata, onda znaš da te se boje.

Još je kazao:

– Moramo što prije izbaciti gorčinu od ovog poraza. Svi smo umorni od poraza i izgubljenih trofeja, ali idemo dalje. Nadam se da će u petak navijači doći u istom broju, da ćemo se osjećati kao na domaćem terenu i da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)