Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
1:58 pm

Gradonačelnik Bulj uručio osobnu nagradu Ivanu Aralici

Piše N.M.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj uručio je jučer u hotelu Sheraton u Zagrebu osobnu nagradu akademiku Ivanu Aralici.

Podsjetimo, akademika Ivana Aralicu osobnom nagradom nagradilo je sinjsko Gradsko vijeće na prijedlog Samostana Čudotvorne Gospe Sinjske, kako Aralica nije bio u mogućnosti preuzeti nagradu na svečanosti za Dan Grada Sinja, gradonačelnik mu je osobno nagradu uručio u Zagrebu.

Gradonačelnik Bulj tom prigodom je istaknuo kako mu je iznimna čast uručiti nagradu velikom književniku koji je u svojim brojnim djelima, zlatnim slovima opisivao Sinj i Sinjsku Gospu.

‘Kao gradonačelnik, ispred svojih sugrađana, ponosan sam što sam nagradu uručio velikom čovjeku koji je ostavio neizbrisiv trag’, rekao je Gradonačelnik.

Na svečanosti dodjele nagrade bio je i fra Marinko Vukman, gvardijan i upravitelj Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske koji je rekao da je zahvalan Bogu i Gospi Sinjskoj, da je imao čast i radost osobno biti na dodjeli nagrade te je predati istaknutome akademiku i književniku koji je kao nitko do sada opisao sinjsko Svetište – istaknuo je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)