Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:00 pm

LUDILO U MOSTARU: Zrinjski prošao dalje nakon drame, zabio i Kiš!

Piše D. F.

Zrinjski iz Mostara izborio je prolazak u drugo pretkolo Lige prvaka. ‘Plemići’ su nakon drame jedanaesteraca svladali armenski Urartu. 

U prvoj utakmici u Armeniji, Zrinjski je slavio s 1:0, a iako je momčad Krunoslava Rendulića i u uzvratu povela 1:0 (Bilbija 27. minuta), Armenci se nisu predavali te su golovima Grigoryana u 74. i Ozbiliza iz jedanaesterca u 91. minuti odveli utakmicu u produžetke.

U četvrtoj minuti prvog produžetka Tomislav Kiš je iz jedanaesterca zabio za 2:2, ali je Maksimenko u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog produžetka doveo Urartu do nove prednosti.

U nastavku produžetaka nije bilo golova te su pobjednika odlučili jedanaesterci. Za Zrinjski su u prve dvije serije precizni bili Kiš i Zvonimir Kožulj, a precizni su bili i Armenci. Prvi je promašio Zrinjski, u trećoj seriji vrata je prebacio Zlomislić. No, potom je Brazilac Eduardo uzdrmao gredu, da bi u petoj seriji udarac Ghazaryana obranio Marić. Pogodak za prolazak i veliko slavlje BIH prvaka zabio je Barišić.

Za Zrinjski je osim Kožulja i Kiša igrao i Mario Tičinović

U drugom pretkolu Zrinjski će igrati protiv boljeg iz dvoboja između luksemburškog Swifta i slovačkog Slovana iz Bratislave. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)