Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:19 am

TORCIDA MEJAŠI: S Nikom smo u mislima te vjeri i želji da što prije bude s nama!

Piše N.M.

Na Mejašima je proteklog vikenda održan 4. Malonogometni turnir Sv. Liberan. Turnir je imao humanitarnu notu, cilj je bio prikupiti što više sredstava za Niku Vukušića koji je stradao u prometnoj nesreći. Torcida Mejaši oglasila se na službenim stranicama te su se zahvalili svima, na kraju je prikupljen iznos od deset tisuća eura!

– Par dana je tek prošlo od IV. malonogometnog turnira Sv.Liberan, emocije i dojmovi se još nisu slegli te će se još dugo prepričavati. Iako je centralni događaj malonogometni turnir, ova dva dana su puno više od samog igranja baluna. Kao i svake godine dio prihoda i donacija za turnir donira se potrebitima. Nedavno je naš prijatelj, član i sugrađanin Niko Vukušić stradao u prometnoj nesreći te smo odlučili da ove godine humanitarni dio turnira bude za njega i pomoć obitelji da lakše prebrode nevolju koja ih je zadesila. S obzirom da je bilo puno upita oko prikupljenih sredstava. Danas je i Nikinom ocu predan iznos od 10.000,00 €. 5.975,00 € je prikupljeno kutijom za donacije koja je dva dana bila na turniru, preostalih 4.025,00 € udruga je donirala od prihoda turnira i donacija od sponzora. Ovim putem od srca zahvaljujemo svim posjetiteljima i prijateljima koji su skupa s nama sudjelovali. S Nikom smo u mislima te vjeri i želji da što prije bude s nama – objavila je Torcida Mejaši. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)