Nakon što je neki dan objavio fotografiju iz svog maslinika, Željko Kerum je danas objavio bocu s finalnim proizvodom te s pratiteljima podijeli, kako kaže, recept za dobro maslinovo ulje.
‘Dragi prijatelji, a i svi ostali. Vrijeme je branja maslina i prerade maslinova ulja. Svjedoci smo laži i prevare na temu maslinova ulja. Svi plasiraju ulje kao djevičansko, extra djevičansko, iz Dalmacije, iz Istre i tako dalje, a upitno je odakle dolazi i od čega je. Zato ću vam reći kako ćete biti sigurni da ste kupili pravo maslinovo ulje.
Vrlo jednostavno. Dođete u maslinik, na primjer u Kaštela i kupite masline. Ako ste voljni možete sami brati, doć će vas jeftinije. Odvezete masline u uljaru i preradite masline. Ulijete ulje u posude i pravac kući . I imate pravo pravcato maslinovo ulje. A kako ćete ga nazvati- djevičansko, nevino, extra nevino, odlučite sami.
Eto da vam i vaš Kerum da neki recept u 64. godini. Zdravi i veseli bili!’, poručuje Kerum putem Facebooka.
Komentari (2)
Hi everyone!