Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:59 am

OŠTEĆENO VIŠE TURISTA Provale u apartmane na zadarskom području, ukraden i električni bicikl

Piše A. A.

Iz Policijske uprave zadarske izvijestili su o nekoliko (teških) krađa, odnosno teških krađa proteklih dana. 

Jučer, 18. srpnja, nepoznati počinitelj provalio je u apartman u Vrsima odakle je otuđio novac u vlasništvu 50-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer, 18. srpnja, nepoznati počinitelj je provalio u apartman u Sv. Petru odakle je otuđio novac u vlasništvu dva državljanina Slovenije.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom proteklog vikenda u Biogradu nepoznati počinitelj otuđio je električni bicikl u vlasništvu 60-godišnje državljanke Njemačke.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)