Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:07 pm

Večeras misa za studente Cetinske krajine u Zagrebu

Piše A. A.

Povodom početka nove akademske godine služit će se sveta misa zaziva Duha Svetoga – Veni sancte spiritus – za studente Cetinske krajine u Zagrebu. Misno slavlje večeras u 19 sati u crkvi Majke Božje Lurdske, na zagrebačkoj adresi Zvonimirova 64, predvodit će sinjski gvardijan fra Marinko Vukman.

Nakon misnog slavlja studenti uz podršku sinjskih franjevaca organiziraju prigodno druženje u samostanskoj dvorani gdje će studenti, pogotovo brucoši, imati priliku više saznati o radu udruge Studenti Cetinske krajine i učlaniti se u istu. 

Sveta misa za studente Cetinske krajine služi se 19. put zaredom i njome već tradicionalno udruga započinje svoj rad u akademskoj godini. Dobrodošli su, kao i pozvani ovim putem, svi studenti s područja Cetinske krajine te i oni koji otud vuku porijeklo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)