Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:47 pm

MISLAV KAROGLAN: I ja sam pomalo nervozan, svakog trenutka očekujemo vijesti za Sigura i Melnjaka!

Piše D. F.

Pred Hajdukom je u utorak (14 sati) susret šesnaestine finala Hrvatskog kupa protiv Jadrana u Pločama.

– U kupu smo prošle dvije sezone imali velike uspjehe, ali jako se dobro sjećamo Ždralova i koliko je bila teška utakmica. Jadran je još bolji takmac, bit će sigurno jako motivirani. U tom smislu cilj je pripremiti momčad – rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan, a zatim se dotakao Jadrana kojeg vodi bivši igrač i trener ‘bijelih’ Mišo Krstičević.

– Imamo informacije da je to momčad koja po kvaliteti pripada drugoligaškom društvu. Kolegine sve momčadi su izuzetno fizički spremne i vertikalne. Svakako nas očekuje prava utakmica, ozbiljan ispit koji moramo maksimalno shvatiti. Ovakav tip utakmice je uvijek malo veća odgovornost na igračima, moraju pokazati u motivacijskom smislu jednako kvalitetni, inače ti kvaliteta ne znači ništa.

Hoće li Livaja i Krovinović zaigrati od prve minute?

– Sigurno će konkurirati. Imamo još jedan trening, ali njih dvojica će svakako biti u konkurenciji.

Kakva je situacija u momčadi?

– Nažalost, očekujemo svakog trenutka vijesti za Melnjaka, Sigura i još neke. I ja sam pomalo nervozan, čekam doktore da dođu – zaključio je Karoglan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)