Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
4:15 pm

DOVRŠEN OČEVID Policija objavila detalje velikog požara u Drašnicama

Piše M.K.

Sinoć nešto prije ponoć u Drašnicama je izbio veliki požar. Izgorio je kombi, kiosk, dva motocikla, 20 automobilskih guma, fasada skladišta i 50 kvadrata trave.

Požar je gasilo 25 vatrogasaca s osam vozila, pripadnici JVP-a Makarska te DVD-ova Tučepi, Podgora i Drvenik. Vatra je ugašena jutros, nešto prije 1 sat.

‘U mjestu Drašnice policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara obavili očevid. Očevidom je utvrđeno da je centar požara na otvorenom prostoru na mjestu gdje se nalazilo suho raslinje, trava i lišće, a nakon toga požar se proširio i zahvatio kiosk i kombi vozilo. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 10 tisuća kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje’, stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)