Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:54 am

Legendarni kapetan otišao iz Zadra

Piše N.M.

Jure Jerbić odlazi iz Zadra. Dugogodišnji kapetan kluba sa Stanova odlučio je potražiti novi izazov, nakon 370 odigranih utakmica u dresu Zadra.

– Došlo je do zasićenja, jednostavno osjećam da mi nedostaje prava motivacija. Nisam pravi u glavi, odnosno nisam na sto posto, a takav ne želim biti dio momčadi. Uzvratna utakmica protiv Karlovca 1919 bila mi je zadnja u dresu Zadra. Teško mi je. Dugo sam razmišljao što učiniti, jer nije bilo lako donijeti odluku. Osjećam se pomalo prazan, navikao sam svakodnevno dolaziti na Stanove koji su mi dugo bili drugi dom. Tako se sada osjećam, no nadam se kako će s vremenom postati lakše– rekao je Jerbić koji je 2008. godine protiv splitskog Hajduka odigrao prvu službenu utakmicu za Zadar.

– Gotovo punih 15 sezona odigrao sam na Stanovima. Prošao sam zaista sve. Odigrao sam sedam prvoligaških sezona za Zadar, nastupao u Županijskoj ligi, a na kraju i u Trećoj HNL. U Zadru sam od svoje sedme godine.

Jerbić bi karijeru mogao nastaviti u Novalji. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)