Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:35 am

UHIĆENI NA GRANICI Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Piše A. A.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja, 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju. Tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski te su se nakon odjave i povratka u Poljsku zaustavili u BiH gdje su svoj ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski koji su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen. S tim je ciljem zatražena međunarodna policijska suradnja, priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)