Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:46 pm

Policajac iz Koreje ovo ljeto radi u Splitu, gostovao je kod počasnog konzula

Piše A. A.

U okviru projekta ‘Sigurna turistička destinacija 2023.’ u Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku stigli su strani policijski službenici iz osam država. Među njima je i policijski službenik iz Republike Koreje.

Tom prigodom počasni konzul Republike Koreje sa sjedištem u Splitu prof. dr. sc. Damir Primorac jučer je primio policijskog službenika iz Republike Koreje.

Strani policijski službenici obavljat će svoj posao na područjima Republike Hrvatske na kojima ljetuje najviše gostiju iz njihovih država. Ovaj projekt dosadašnje suradnje pokazao se iznimno uspješan, posebno u situacijama kada je stranim gostima potrebna pomoć policije te se pri tome sporazumijevaju na njihovom matičnom jeziku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)